Tekst: Hans-Henrik Juhl

hanshenrickhair_artfashion

#artfashion #fashion #hair #hanshenrickhair

Har du nogensinde tænkt over om din frisør har en kunstnerisk eller teknisk tilgang til din klipning eller hårfarve?

Hår er et levende materiale man kan lave mange spændende ting med. Inspiration kommer nogen gange ved at tage sig tid til at lege. Tidligt i min karriere, begyndte jeg at udforske hvad man kunne gøre med hår gennem tværfaglige kunstneriske projekter.
Søgte friheden fra det mere bundne salonarbejde og når jeg udgav stilbøger om hår hvor jeg altid var bundet af kommercielle og pragmatiske begrænsninger i mit udtryk. Søgen efter friheden til at skabe stemninger med udgangspunktet i hår åbnede nye døre for at transmitere mit stylistiske fingeraftryk og slippe ud af hamsterhjulet  og væk fra de bundne opgaver. Fordybelse i innovation der for nylig blev det nye #buzzword.

KimMunk-The broken Beats -Amouschka handmade jewelry_hair_ Hans Henrick_Photo_Per Bergmann

#singer #kimmunk #thebrokenbeats #Amouschka #handmade #fairtrade #jewelry_#hair #hanshenrickhair #photo #perbergmann #loveustudio

Som svar på hvorfor den kunstneriske tilgang hos din frisør er vigtig.  Som ved reklame/modefoto, modeshows bestræber teamet sig på at teste looket fra alle vinkler så det præsenterer sig perfekt. Det perfekte ligger i det uperfekte, og her ligger en hårfin balance mellem om håret er besjælet eller ej; Stilvalg, længde, proportionel helhed, finish.
På ovenstående modefoto har jeg med hensyn til håret ladet en god klipning og kaosteorien råde, hvilket passer fint til den #fishermansfriend‘s agtige opvågning når #kimmunk #thebrokenbeats får det holistiske sølvsmykke på fra #smykkekunstner #amouschka #amouschkaandfriends. Det er ved dit frisørbesøg, hvis du er heldig du kan finde din helt personlige stil igennem en forfriskende klipning og farvning af din hårpassionerede frisør.

Når tid, sted og begrænsningerne fra salonarbejdet er fjernet, hvad så med at prøve en isblå #hardgellytop eller en #punkroyal #vertikal #frisure til #hautecoutureudstilling med #amaliamattaor, eller er du til en luksuriøs udflugt tilbage til Paris’ vilde 30’ere?

Haute Couture Expo Hair Hans Henrick

Haute Couture Expo #fashion #hair #hanshenrickhair #art #photo #oliviergoulet #hautcouture #amaliamattaor #paris

 

Haute Couture Expo_hair_hanshenrickhair

Haute Couture Expo #hair #hanshenrickhair #photo #oliviergoulet #hautcouture #amaliamattaor #paris

 

hanshenrickhair-tamaralempicka

#tamaradelempicka #retro #styling #paris #bernardgustave #hair #hanshenrickhair #photo #valvarez #paris #luxury #magazine #russia

Så skal du være tidsløs Paris Chic, London Hip, NY 5th Avenue eller understated Italiensk Glam næste gang?

hanshenrickhair _bob

#parischic #graphic #bob #hvorduvildk #byappointmentonly #aarhus